Ünlü rapçi sandığı adamla fotoğraf çektirdiği sırada ünlü futbolcu objektife yakalandı

Ünlü isimlerle çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan genç kız, hayatında çektirdiği en saçma fotoğrafı çektirdi. Gittiği bir alışveriş merkezinde genç bir adamı, ünlü rapçi Lvbel C5'e benzetince fotoğraf çektirmek istedi. O fotoğrafın çekildiği sırada arkadan geçen ünlü futbolcuda objektiflere yansıdı.

Sosyal medya hesapları üzerinden ünlü isimlerle çektirdiği fotoğraflarını ve videolarını yayınlayan genç kız, gittiği bir alışveriş merkezinde genç bir adamı, ünlü rapçi Lvbel C5'e benzetince adamla fotoğraf çektirmek istedi. Genç kızın teklifini reddetmeyen genç adam, Lvbel C5 olmamasına rağmen fotoğraf çektirdi. 

Ünlü rapçi sandığı adamla fotoğraf çektirdiği sırada ünlü futbolcu objektife yakalandı - Resim : 1

SONRASI ÇOK İLGİNÇ

Genç kız, kaydettiği görüntüleri incelediğinde ünlü rapçi sandığı adamın aslında Lvbel C5 olmadığını anladı. Bununla da bitmedi, genç adam ile fotoğraf çekildiği sırada arkalarından Milli Takım'da da yer alan Beşiktaş oyuncusu Semih Kılıçsoy'un geçtiğini fark etti. TikTok üzerinden paylaştığı görüntülere, "Hayatımda gördüğüm en saçma fotoğraf olabilir. (Lvbel c5 diye çekildiğim adam başka birisi çıktı ve arkada Semih Kılıçsoy yürüyor" diye not düştü. Genç kadın, ünlü rapçi ile fotoğraf çektiremedi ancak görüntülerde görülen Semih Kılıçsoy ile fotoğraf çektirmeyi başardı. O anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Ünlü rapçi sandığı adamla fotoğraf çektirdiği sırada ünlü futbolcu objektife yakalandı - Resim : 2