Dillere pelesenk olan şarkılarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Buray, 14 Şubat ‘Sevgililer Günü’nde Kıbrıs'ta sahne aldı.
Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buray'dan özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar geldi.
"BELKİ AŞK BİZE DE GÜLER"
Buray; “Bekarım... Çok da şikâyet ettiğim bir şey değil. Bekârlığa alıştım. Kıbrıs’ın güzel bir tarafı var. Afrodit’in toprağa ayak bastığı ilk yer Kıbrıs. Bu toprakların kutsal, sihirli, mistik bir büyüsü var. Bu yüzden bu adaya ayak basan herkesin aşk hayatı güzel gidermiş. Ben buralı olmama rağmen bana yaramadı. Belki aşk bize de güler” dedi. Yeni projelerinden de bahseden Buray, “Çok güzel şarkılar hazırladım. Doğru zamanı bekliyoruz. Şarkılarımızı derecelendiriyoruz, ona göre single şeklinde paylaşacağım” dedi.
"KENDİMİ DÖNEM DÖNEM ÇAPKIN GÖRÜYORUM"
Çapkınlık itirafında da bulunan Buray, “İnsanların abartması o. Her görüştüğüm insanla adım çıkmamalı. Zaten hayatımda biri olursa direkt söylerim. Kendimi dönem dönem çapkın görüyorum. Şu dönem şarkı odaklıyım. Kimse ile tanışmıyorum” diye cevap verdi.
"GENÇKEN DAHA DELİ DOLU OLUYORSUNUZ"
Basın mensuplarının “Aşk için yaptığınız en absürt olay nedir?” sorusuna Buray “Çok var. Gençken daha deli dolu oluyorsunuz. Çok şeyler yaptım. Pişman mıyım? diye sorarsanız değilim.
En absürt olanları ise İngiltere’den İsviçre’ye sadece bir demet çiçek göndermek için gittiğimi biliyorum. Arabalara çiçek doldurmalar, balkonun altında gitar çalmalar bile var” dedi.