Ünlü şarkıcı Çelik'ten nostaljik paylaşım! Takipçilerini lise yıllarına götürdü

1990'lı yıllara şarkılarıyla damga vuran Çelik Erişçi, sosyal medya hesabından lise yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının nostaljik paylaşımına binlerce beğeni yağdı.

Ünlü şarkıcı Çelik'ten nostaljik paylaşım! Takipçilerini lise yıllarına götürdü

'Hercai, Ateşteyim, Meyhaneci, Kızımız Olacaktı, Yaman Sevda' gibi hit olmuş şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Çelik, açıklamlarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıya dikkatleri üzerine çekiyor. 

Ünlü şarkıcı Çelik'ten nostaljik paylaşım! Takipçilerini lise yıllarına götürdü - Resim : 1

LİSE YILLARINA AİT FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Şarkıcı Çelik Erişçi, "Hayatımın en güzel hediyelerinden birini aldım" diyerek, sosyal medya hesabından lise yıllarına ait bir fotoğrafını yayımladı.

Ünlü şarkıcı Çelik'ten nostaljik paylaşım! Takipçilerini lise yıllarına götürdü - Resim : 2

"DUYGULARIMI ANCAK BU KADAR İFADE EDEBİLDİM"

Duygularını kaleme alan ünlü şarkıcı, fotoğrafına şu notu düştü:

"Bugün az önce hayatımın en güzel hediyelerinden birini aldım. Sonsuz ve tarifsizce mutluyum, neşe ile doluyum. Pendik Lisesi’nde okurken matematik hocam olan Nesrin Hanım bu fotoğrafı göndermiş. Bu vesileyle Nesrin Hocam’ın şahsında bana bugünkü halime gelmeme emek veren bütün hocalarıma minnetle teşekkürler ediyorum. Yüce Rabbimizin izni ve yazdığı kader ile bizi bugüne getiren ve yine onun izni ve yazdığı kader ile bu kaderler ağına hizmet eden ve bu bilinçte binlerce vatan evladı yetiştiren tüm kutsal öğretmenlerimize selam olsun. Duygularımı ancak bu kadar ifade edebildim ve emin olun dolup taşan kalbimdeki milyonlarca sözün sadece bir kaçını söyleyebildim."

Ünlü şarkıcı Çelik'ten nostaljik paylaşım! Takipçilerini lise yıllarına götürdü - Resim : 3