Ünlü şarkıcı Hadise'den ağır çekim kalça dansı! O halleri dillere düştü

Özel hayatıyla ve sahne performansıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Hadise'den olay kalça dansı geldi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ağır çekim kalça dansı yapan Hadise'ye övgü dolu yorumlar yağdı.

Sahne şovlarıyla ve cesur tarzıyla dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla da büyük yankı uyandırıyor. 

Ünlü şarkıcı Hadise'den ağır çekim kalça dansı! O halleri dillere düştü - Resim : 1

HER PAYLAŞIMI OLAY OLUYOR

Birbirinden iddialı pozlarını takipçileriyle paylaşamayı ihmal etmeyen Hadise'nin Instagram hesabında büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Her paylaşımıyla olay olan güzel şarkıcı, çoğu zaman sahne tarzıyla eleştirilere de maruz kalıyor. 

Ünlü şarkıcı Hadise'den ağır çekim kalça dansı! O halleri dillere düştü - Resim : 2

Kusursuz fiziğini gözler önüne sermeyi tercih eden güzel şarkıcı, sahnede giydiği kıyafetleri de kendisine yakıştırmayı başarıyor. 

DANS PERFORMANSLARINA BİR YENİSİNİ EKLEDİ

Seveni olduğu kadar kendisine tepki gösterenlerin de bulunduğu bir kitlenin önünde her kostümü ve dansıyla gözleri üzerine çeken Hadise çok konuşulacak performanslarına bir yenisini ekledi.

Ünlü şarkıcı Hadise'den ağır çekim kalça dansı! O halleri dillere düştü - Resim : 3

KALÇA DANSI YAPTI

Hozier'in "Take Me to Church" adlı şarkısını eklediği paylaşımında ağır çekim kalça dansı yapan Hadise'nin o halleri sosyal medyaya damga vurdu. 

"YANDI BURALAR"

Hadise'nin paylaşımına, "Leoparın yakıştığı tek kadın", "Yandı buralar", "Türkiye'nin en çekici kadını" gibi yorumlar geldi. 

Ünlü şarkıcı Hadise'den ağır çekim kalça dansı! O halleri dillere düştü - Resim : 4