Ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten hayranlarına müjde! Hayatı 'komedi' oluyor! O proje geliyor

Ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten hayranlarına müjdeli haber geldi. Levent'in hayatından bir kesitin komedi türünde beyazperdeye aktarılacağı 'Yollarda Vururum Seni'nin hazırlıklarına başlandı.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten hayranlarına müjde! Hayatı 'komedi' oluyor! O proje geliyor

Türk rock müziğinin en önemli temsilcilerinden birisi olan ve kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile pek çok yardım faaliyetinde bulunan Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde sosyal medya detoksuna girmişti.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten hayranlarına müjde! Hayatı 'komedi' oluyor! O proje geliyor - Resim : 1

MÜJDELİ HABER GELDİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla sık sık aından söz ettren ünlü şarkıcıdan hayranlarına müjdeli haber geldi. 

KOMEDİ TÜRÜNDE OLACAK

Haluk Levent'in hayatından bir kesit, komedi türünde beyazperdeye yansıtılacak. 'Yollarda Vururum Seni' adlı filmin hazırlıklarına başlanıldı.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten hayranlarına müjde! Hayatı 'komedi' oluyor! O proje geliyor - Resim : 2

GENÇLİK YILLARI MİZAHİ BİR DİLLE BEYAZ PERDEYE TAŞINIYOR

Yapımcılığını KEM Yapım'ın üstleneceği bu projede, Levent’in gençliğini canlandıracak oyuncu arayışına başlandı. Film, Haluk Levent’in renkli yaşamını ve gençlik yıllarını mizahi bir dille beyaz perdeye taşıyacak. Senaryosuyla dikkat çekecek olan yapım, Levent’in enerjik ve keyifli kişiliğini izleyicilere eğlenceli bir şekilde sunmayı amaçlıyor.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten hayranlarına müjde! Hayatı 'komedi' oluyor! O proje geliyor - Resim : 3

OYUNCU ARAYIŞINA BAŞLANDI

Filmde Haluk Levent’in gençliğini canlandıracak oyuncunun seçimi, projenin başarısı için büyük önem taşıyor. Bu sebeple, Levent’e benzer bir fiziksel ve ruhsal özelliklere sahip yetenekli bir oyuncu arayışına başlandı.