Ünlü şarkıcı İzel'den Hakan Verbiç açıklaması! Aşk yaşadıkları konuşuluyordu, sessizliğini bozdu!

Bir süredir Hakan Verbiç ile aşk yaşadığı konuşulan ünlü şarkıcı İzel, iddialara son noktayı koydu. Şimdilerde genç müzisyen Hakan Verbiç ile Çeşme'de tatil yapan İzel, "Hakan benim kardeşim gibidir" dedi. Ünlü şarkıcının sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı İzel'den Hakan Verbiç açıklaması! Aşk yaşadıkları konuşuluyordu, sessizliğini bozdu!

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen ünlü şarkıcı İzel, son olarak müzisyen Hakan Verbiç ile bir karesini paylaşmış ve Serenay Sarıkaya'ya benzetilmişti.

Ünlü şarkıcı İzel'den Hakan Verbiç açıklaması! Aşk yaşadıkları konuşuluyordu, sessizliğini bozdu! - Resim : 1

HAKAN VERBİÇ İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLİYORDU

Yapılan benzetmeler üzerine 'Bu beni tabii ki mutlu eder' diyen İzel'in, müzisyen Hakan Verbiç ile bir süredir birliktelik yaşadığı da iddia edilmişti.

"ARADAKİ 20 YAŞ PEK BU TABİRE UYMUYOR"

İzel, X hesabından şu ifadelere yer verdi:

"Hakan Verbiç ile sevgili haberleri, maalesef olmadığımızı söylememize rağmen hep sevgili olarak çıktı. Biz artık bunalmaya başladık ve bu durum arkadaşlığımızı da etkiliyor. Rahat hissedemiyoruz. Biz hiç bir zaman sevgili olmadık. Şu anda da değiliz, gelecekte de olmayacağız.

Bir röportajda 'benden genç olabilir ama mantık çerçevesinde' demiştim. Aradaki 20 yaş pek bu tabire uymuyor. O benim kardeşim gibidir. İzin verin bu konu bi kapansın. Bu konularda açıklama yapmayı bile kendime yakıştırmıyorum ama mecbur kaldım. Biz şarkılarla geçirelim güzel günlerimizi. Sevgiler. Kalbinizden öpüyorum."

Ünlü şarkıcı İzel'den Hakan Verbiç açıklaması! Aşk yaşadıkları konuşuluyordu, sessizliğini bozdu! - Resim : 2