Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Her şeyimi kaybettim" demişti! Radikal bir karara imza attı

Son dönemde açtığı canlı yayınlar ile gündeme gelen ve sık sık alkollü halleri ile görüntülenen Serdar Ortaç, son olarak sahneye alkollü çıkmasıyla gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı, içkiyi ve sigarayı bıraktığını açıkladı. Aldığı bu radikal kararı sosyal medya hesabından duyurdu.

Son dönemde sosyal medyada açtığı canlı yayınlarda yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer alan Serdar Ortaç, özel hayatıyla da çok konuşuluyor. 

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Her şeyimi kaybettim" demişti! Radikal bir karara imza attı - Resim : 1

"İÇKİNİN ALLAH BELASINI VERSİN"

Sahne performansıyla da dikkat çeken Ortaç, son olarak son sahnesinde sevenlerini şaşırtmıştı. Ortaç, Harbiye'de sarhoş şekilde sahneye çıkmıştı. Ortaç, "Sarhoş oldum, içkinin Allah belasını versin" açıklamasında bulunmuştu. 

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Her şeyimi kaybettim" demişti! Radikal bir karara imza attı - Resim : 2

SIK SIK ALKOLÜ FAZLA KAÇIRIYORDU

Sık sık alkolü fazla kaçırıp kendini kaybeden Serdar Ortaç'ın bu halleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

YÜRÜMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYOR

Uzun yıllardır Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden ve bir bacağında rahatsızlık yaşayan Ortaç, geçtiğimiz aylarda yürümekte güçlük çektiği görülmüştü.

PAYLAŞIMLARIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Son sahnesinde alkolden ayakta durmakta zorlanan Ortaç, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sürekli gündemdeydi. 

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Her şeyimi kaybettim" demişti! Radikal bir karara imza attı - Resim : 3

İÇKİ VE SİGARAYI BIRAKTIĞINI DUYURDU

Sosyal medya hesabından yapılan yeni açıklamada Ortaç, içki ve sigarayı bıraktığını duyurdu. Ortaç'ın videodaki yorgun ve bitkin hali takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

"TERTEMİZ BİR SAYFAYLA BAŞLAYACAĞIM"

Ortaç, şu ifadelere yer verdi: "Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın ikinci günü. Konsere tertemiz bir sayfayla başlayacağım. Doktoruma teşekkür ediyorum beni tedavi ettiği için."

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Her şeyimi kaybettim" demişti! Radikal bir karara imza attı - Resim : 4

"HER ŞEYİMİ KAYBETTİM"

Ortaç, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada açtığı canlı yayında söyledikleriyle de gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı, “Her şeyimi kaybettim. Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Boşandım. Hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam” sözleri ile sosyal medya yayınında izleyicilerine içini dökmüştü. 

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Her şeyimi kaybettim" demişti! Radikal bir karara imza attı - Resim : 5