Ünlü senaristin vefatı, yakın arkadaşlarını yasa boğdu: Konuşamıyorum

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüz, geçirdiği rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kazanamayarak hayata veda etti. Ünlü senaristin vefatı, yakın arkadaşları Hamdi Alkan ve Ahu Sungur gibi isimleri de yasa boğdu. Sungur, "Konuşamıyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü senaristin vefatı, yakın arkadaşlarını yasa boğdu: Konuşamıyorum

'Tatar Ramazan', 'O Hayat Benim' ve 'İffet'  gibi dizilerin senaryosunu hazırlayan ünlü senarist  Can Sinan Tekgündüz, önceki günlerde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bulunduğu hastanede hayatını kaybetti. 

Tekgündüz'ün vefatı sanat camiasında da büyük bir üzüntüye neden oldu. Senaristin dostları da aldıkları acı haberler ile yıkıldı. 

Can Sinan Tekgündüz'ün ölüm haberini, Hamdi Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Ünlü senaristin vefatı, yakın arkadaşlarını yasa boğdu: Konuşamıyorum - Resim : 1

"YAZAMIYORUM, KONUŞAMIYORUM"

Oyuncu Ahu Sungur da üzüntüsünü "Can yazamıyorum, konuşamıyorum. Hıçkırıklar içinde ağlıyorum sadece. Çok üzgünüm inanamıyorum... Sevgili arkadaşım çok erken... Seni hep iyiliklerle anacağım" sözleriyle dile getirdi ve ardından cenazeye dair detayları paylaştı. 

TOPRAĞA VERİLECEK 

Can Sinan Tekgündüz, perşembe günü öğle namazını takiben Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı'na defnedilecek.