Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den dede-torun paylaşımı! Torunu Elisa'yı okulun ilk günü yalnız bırakmadı!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen 67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bundan 5 yıl önce de dede olmanın sevincini yaşamıştı. Mehmet Ali Erbil son olarak okula başlayan torunu Esila'nın ilk okul gününden karesini hayranlarıyla paylaştı. Dede ve torununun pozu kalpleri ısıttı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den dede-torun paylaşımı! Torunu Elisa'yı okulun ilk günü yalnız bırakmadı!

Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilişkisini geçtiğimiz günlerde noktalaşmıştı. 

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den dede-torun paylaşımı! Torunu Elisa'yı okulun ilk günü yalnız bırakmadı! - Resim : 1

AİLESİYLE GÜNDEME GELDİ

Gülseren Ceylan ile biten ilişkisiyle gündemden düşmeyen Erbil, bu kez ailesiyle adından söz ettirdi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Sezin Erbil, 2009 yılında Evren Yazgan ile hayatını birleştirmişti. Sezin Erbil,  2019 yılında kızı Elisa'yı kucağına alarak anne olmuştu.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den dede-torun paylaşımı! Torunu Elisa'yı okulun ilk günü yalnız bırakmadı! - Resim : 2

TORUNU ESİLA BÜYÜDE VE OKULLU OLDU

5 yıl kadar önce anneliği tadan Sezin Erbil'in kızına Elisa adını vermişti. 3 çocuk babası ünlü şovmenin büyük kızı Sezin Erbil'den olan torunu Esila büyüdü de okullu oldu

TORUNUNUN OKULA BAŞLAYACAĞINI DUYURMUŞTU

Dede olma mutluluğunu Esila ile yaşayan Mehmet Ali Erbil son olarak sosyal medya hesabından torununun okula başlayacağını paylaştığı kare ile duyurmuştu.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den dede-torun paylaşımı! Torunu Elisa'yı okulun ilk günü yalnız bırakmadı! - Resim : 3

TORUNUNU İLK OKUL GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Mehmet Ali Erbil torunu Elisa'yı okulun ilk günü yalnız bırakmadı. Erbil, okula başlayan torunu Esila'nın ilk okul gününden karesini hayranlarıyla paylaştı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den dede-torun paylaşımı! Torunu Elisa'yı okulun ilk günü yalnız bırakmadı! - Resim : 4