Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den Kerem Bursin'e zehir zemberek sözler! "Bu saygısızlıktan öte terbiyesizlik"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, telefon ile bağlandığı bir magazin programında Altın Küre Ödülleri'nin sunuculuğunu üstlenen Kerem Bürsin'i yerden yere vurdu. Büşra Pekin ile gecede sunuculuk görevini yerine getiren Bürsin'in elleri cebindeyken konuşması, Erbil'i kızdırdı. Ünlü şovmenin zehir zemberek sözleri gündem yarattı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den Kerem Bursin'e zehir zemberek sözler! "Bu saygısızlıktan öte terbiyesizlik"

Altın Küre bu yıl ilk kez ‘Global İkon Ödülü’ verdi. Ödül, 2 Ağustos’ta Bodrum’da düzenlenen törenle dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone’a takdim edildi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den Kerem Bursin'e zehir zemberek sözler! "Bu saygısızlıktan öte terbiyesizlik" - Resim : 1

SAHNEDEYKEN ELLERİNİ CEBİNE SOKMASINI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Geceyi oyuncular Kerem Bürsin ve Büşra Pekin birlikte sundu. Ancak Bürsin’in sahnedeyken ellerini cebine sokması, Mehmet Ali Erbil’in tepkisini çekti. Bir magazin programına telefonla bağlanan ünlü şovmen, genç oyuncuyu sert sözlerle eleştirdi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den Kerem Bursin'e zehir zemberek sözler! "Bu saygısızlıktan öte terbiyesizlik" - Resim : 2

"SEN KİMSİN YA ELİN CEBİNDE SUNUCULUK YAPIYORSUN?"

Mehmet Ali Erbil şöyle konuştu:

“Yıllardır önemli gecelerde sunuculuk yaparım. Bir kez olsun elimi cebime sokarak sunuculuk yapmadım. Bu, seyirciye saygısızlıktan da öte terbiyesizlik. Bu, güvensizlik. Ben hocalarımdan böyle görmedim. Rahmetli Halit Kıvanç’ın, Erkan Yolaç’ın tek bir fotoğrafını hatırlar mısınız elleri ceplerinde? Türkiye’de yaşıyoruz, Türk kültürü almışız, birbirine saygılı insanlarız. Orada kadınlar, kızlar, çoluk çocuk var. Sen kimsin ya elin cebinde sunuculuk yapıyorsun? Bunun karşılığı nedir? Kendine olan güvensizliği.”

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den Kerem Bursin'e zehir zemberek sözler! "Bu saygısızlıktan öte terbiyesizlik" - Resim : 3

"AMERİKANVARİ TÜRKÇESİYLE OYUNCULUK MU YAPTIĞINI SANIYOR?"

 Mehmet Ali Erbil, sunuculuğunu eleştirdiği Kerem Bürsin’in oyunculuğunu da beğenmediğini söyledi. Erbil, “Bir tek İngilizce ile bu iş oluyor mu? Oyunculuğu görüyorsunuz. Yarım yamalak, Amerikanvari Türkçesiyle oyunculuk mu yaptığını sanıyor?” diye konuştu.