Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli bu uyarı sizin için! Valilik resmen açıkladı... Aniden yükselişe geçecek

Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli bu uyarı sizin için. Valilik tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, şok sıcaklıkların bu hafta içi Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli'yi etkisi altına alması bekleniyor. Uzmanlar yaşanacak olan cehennem sıcakların karşı vatandaşlarımızın her birisini tek tek uyardı.

Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli bu uyarı sizin için! Valilik resmen açıkladı... Aniden yükselişe geçecek

Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli için resmi uyarı geldi. Valilik tarafından yapılan resmi uyarıya göre, bu hafta içi etkili olması beklenen sıcakların ay sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. 

SICAKLIKLARDA ŞOK YÜKSELİŞ YAŞANACAK

Uşak Valiliği tarafından sosyal medya üzerinden yapılan uyarıda; “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli, Uşak) mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklarının artmaya devam ederek önümüzdeki bir haftalık periyotta mevsim normallerinin 3 ila 9 C derece üzerinde (Uşak 38-40 C) seyretmesi beklenmektedir.

Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 - 18.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

 

Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli bu uyarı sizin için! Valilik resmen açıkladı... Aniden yükselişe geçecek - Resim : 1