Uyuşturucu bağımlısı adam eski kız arkadaşı sandığı kadını öldürdü

Uyuşturucu bağımlısı adam eski kız arkadaşına benzettiği 46 yaşındaki tanımadığı bir kadını vurdu.  Yapılan otopside, başından da dahil olmak üzere birkaç kez vurulduğunu ortaya çıktı.

Uyuşturucu bağımlısı adam eski kız arkadaşı sandığı kadını öldürdü

ABD'nin Minnesota eyaletindeki 29 yaşındaki Cameron Moser, eski kız arkadaşı sandığı bir kadını ölümcül şekilde vurmakla suçlandı.

Moser, Pazartesi günü 46 yaşındaki Bethany Bernatsky'yi öldüren silah sesiyle bağlantılı olarak ikinci derece kasten adam öldürmekle suçlandı. 1 milyon dolarlık kefaleti ödemek istemeyince hapse girdi. Salı günü avukatına, iddialara yanıt arayan bir mesaj bıraktı.

Şerif Scott Goddard Salı günü yaptığı açıklamada, Moser'ın aslında tatil köyünün eski sahiplerinin 26 yaşındaki kızını vurmayı amaçlaması olduğunu söyledi. Ancak Moser'in neden kadına zarar vermek istediğini açıklamadı.

Moser'in asıl öldürmek istediği eski kız arkadaşının babası Jevning, Moser'ın uyuşturucu bağımlılığını danışmanlık yoluyla aşmasından hoşlanmadığını ve uyuşturucu kullandığı için onu küçük gördüğü söyledi. Jevring,  "Kızımla görüşmesine izin vermediğimiz için kızgındı. Bernatsky'yi kızımla karıştırdı." dedi. 

46 yaşındaki Bernatsky'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan otopside, başından da dahil olmak üzere birkaç kez vurulduğunu ortaya çıktı.