Uzi'nin sahnesine çakmak atıldı! Ünlü rapçi tehditkar sözler savurdu! "Alırım seni buraya"

Uzi adıyla tanınan ünlü rapçi Utku Cihan Yalçınkaya, geçtiğimiz gün konserinde yaşadığı olayla gündeme geldi. Sahnesine kendisine çakmak atan seyirciye tehditkar sözler savurdu. Uzi'nin o anları sosyal medyayı salladı.

"Kan" adlı albümünde yer alan 'Krvn' ve 'Umrumda Değil' gibi parçalarla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Uzi (Utku Cihan Yalçınkaya), sahne performansıyla ve özel hayatıyla gündeme geliyor.

Uzi'nin sahnesine çakmak atıldı! Ünlü rapçi tehditkar sözler savurdu! "Alırım seni buraya" - Resim : 1

RAMS PARK'TA SAHNEYE ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray için bestelediği "Şampiyon" marşını yayınlayarak sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü fetheden genç rapçi Rams Park'ta da sahnede çıkmıştı. Taraftarlara unutulmaz anlar yaşatan Uzi, konser marotonuna da dolu dizgin devam ediyor.

Uzi'nin sahnesine çakmak atıldı! Ünlü rapçi tehditkar sözler savurdu! "Alırım seni buraya" - Resim : 2

SAHNESİNE ÇAKMAK ATILDI

Geçtiğimiz gün hayranlarıyla tekrar bir araya gelen Uzi'ye sahnesinde çakmak atıldı. Bu duruma çok sinirlenen ünlü rapçi, dinleyicisine tehditkar sözler savurdu.

Uzi'nin sahnesine çakmak atıldı! Ünlü rapçi tehditkar sözler savurdu! "Alırım seni buraya" - Resim : 3

"VALLA SIKINTI YAŞATIRIM SANA"

 Uzi, "Sakın bir daha görmeyeyim o çakmağı. Vallahi alırım seni buraya, vallahi sıkıntı yaşatırım sana. Tamam?" diyerek tehditkar sözler savurdu. Uzi'nin o anları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Uzi'nin sahnesine çakmak atıldı! Ünlü rapçi tehditkar sözler savurdu! "Alırım seni buraya" - Resim : 4