Uzman isim duyurdu. İstanbul için kritik tarih. Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Üsküdar

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul için kritik bir tarih verdi. Bu kapsamda Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Üsküdar ilçelerinin dikkatli olması gerekiyor.

Uzman isim duyurdu. İstanbul için kritik tarih. Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Üsküdar

İstanbul’un hava durumu hakkında yeni bir tahmin yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 13 Mayıs Pazartesi günü için yağmur bekliyor. Bu konuda meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen de uyarı yaptı.

Şen, 12 Mayıs günü İstanbul’da gece yarısından itibaren yağmurların başlayabileceğini ifade etti. Şen, yağışın 13 Mayıs Pazartesi günü İstanbul’da etkili olabileceğini ifade etti.

KADIKÖY, KARTAL, MALTEPE, PENDİK, SANCAKTEPE, SULTANBEYLİ VE ÜSKÜDAR

Bu kapsamda Anadolu yakasındaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerindeki vatandaşların yağışa karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

“İSTANBUL YARIN YAĞMURLU”

Orhan Şen, “Bugün pazar İstanbul parçalı bulutlu 20 C, gece batısında yağmur olabilir. Yarın yağmurlu 17 C. İzmir 25, Ankara yağmurlu 14 C.  Antalya gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor 24 C” dedi.

Uzman isim duyurdu. İstanbul için kritik tarih. Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Üsküdar - Resim : 1