Uzman isim güzel haberi verdi. Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Çubuk ve Elmadağ mutlu olacaksınız

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Kenan Yüksel, Ankara’nın hava durumu hakkında vatandaşları mutlu edecek haberler verdi. Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Çubuk, Elmadağ ilçelerindeki vatandaşlar rahatlayacak.

Uzman isim güzel haberi verdi. Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Çubuk ve Elmadağ mutlu olacaksınız

Sağanak yağışlarla bir süre mücadele eden Ankara’nın hava durumu hakkında son durum belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Kenan Yüksel bu konuda değerlendirmede bulundu.

UZMAN İSİM ANKARA, İSTANBUL VE İZMİR'İN HAVA DURUMUNU AÇIKLADI

Yüksel, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 3 gün boyunca yağış görülmeyeceğini, bu illerde genellikle parçalı ve az bulutlu havanın hâkim olacağını belirtti.

Uzman isim güzel haberi verdi. Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Çubuk ve Elmadağ mutlu olacaksınız - Resim : 1

ÇANKAYA, ETİMESGUT, KEÇİÖREN, MAMAK, SİNCAN VE ÇUBUK VE ELMADAĞ

Bu doğrultuda 3 gün boyunca Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı ve Şereflikoçhisar ilçelerinde yağış görülmeyecek.

Uzman isim güzel haberi verdi. Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Çubuk ve Elmadağ mutlu olacaksınız - Resim : 2