Uzun zamandır gündemden uzaktalardı! Rus Davos'una katıldılar!

Her yıl olduğu gibi bu kez de Putin'in memleketinde düzenlenen St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nun (SPIEF) 27'ncisi düzenlendi. Rus Davos'unda dikkatleri iki isim çekti.

Uzun zamandır gündemden uzaktalardı! Rus Davos'una katıldılar!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kızları bu yılki "Rus Davos"una katıldı. St. Petersburg zirvesinde ekonomi ile ilgili iyi haberler verilirken, elitlerin çocukları Maria Vorontsova ve Katerina Tikhonova, ön plandaydı. 

Uzun zamandır gündemden uzaktalardı! Rus Davos'una katıldılar! - Resim : 1

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in “Rus Davos'u” olarak adlandırılan St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nun (SPIEF) 27'ncisi, 130 ülkeden üst düzey hükümet ve şirket yetkililerinin katılımıyla 5 Haziran'da başladı. 

Her yıl Putin'in memleketi St. Petersburg'da düzenlenen SPIEF'in 27'ncisine 130 ülkeden üst düzey hükümet ve şirket yetkilileri katıldı. Forum, 7 Haziran'da sona erdi.

Uzun zamandır gündemden uzaktalardı! Rus Davos'una katıldılar! - Resim : 2

The Guardian'dan edinilen bilgiye göre; önde gelen ekonomi forumunda iki kadın uzun uzun konuştu. Kimlikleri herkesin bildiği bir sırdı ama kimse bunu yüksek sesle dile getirmeye cesaret edemiyordu: onlar Putin'in yetişkin kızlarıydı.

Putin'in, genetik araştırmalarda uzmanlaşmış bir bilim insanı olan 39 yaşındaki büyük kızı Maria Vorontsova, St Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'nda (SPIEF) “Biyoekonomi” konulu bir tartışmaya başkanlık etti.Aynı gün, bir teknoloji yöneticisi ve akrobatik rock'n'roll dansçısı olan 37 yaşındaki Katerina Tikhonova da savunma sanayinin Rusya'nın teknolojik egemenliğini sağlamadaki rolü hakkında konuştu.

Uzun zamandır gündemden uzaktalardı! Rus Davos'una katıldılar! - Resim : 3

Putin'in 2013 yılında boşandığı eski Aeroflot hostesi Lyudmila Putina ile evliliğinden olan kızlarının kimlikleri Kremlin tarafından hiçbir zaman doğrulanmadı ve yetişkinlik fotoğrafları resmi olarak yayınlanmadı.

The Guardian'ın bildirdiğine göre artan etkilerine ve Batı tarafından yaptırımlara maruz kalmalarına rağmen Putin onları hiçbir zaman kendi kızları olarak kabul etmedi.

Gazeteciler tarafından sorulduğunda onlardan sadece “bu kadınlar” olarak bahsetti.