VakıfBank'tan Zehra Güneş açıklaması: Son durumu ne? Maça çıkacak mı?

Vodafone Sultanlar Ligi'nde 2024-25 sezonu başlıyor. Yeni sezon açılışını Galatasaray Daikin ile yapacak olan VakıfBank'ta kaptan Zehra Güneş'in durumu merak ediliyor. Peki, Zehra Güneş'in son durumu ne? Maça çıkacak mı? İşte detaylar...

VakıfBank'tan Zehra Güneş açıklaması: Son durumu ne? Maça çıkacak mı?

Vodafone Sultanlar Ligi'nde Vakıfbank, sezonun ilk mücadelesinde Galatasaray Daikın ile karşı karşıya geliyor. Maçta sakatlıkları bulunan Ali Frantti, Zehra Güneş ve Cansu Özbay'ın yer alacağı ise merak konusu.

VAKIFBANK'TAN AÇIKLAMA!

VakıfBank'tan sakatlıkları bulunan oyuncuların son durumuyla ilgili açıklama geldi. 

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Belinden yaşadığı sakatlığın nüksetmesi üzerine daha önce iğne tedavisi uygulanan sporcumuz Ali Frantti'nin omurgasında yeniden ağrı hissetmesi nedeniyle kendisine Academic Hospital'da tetkikler yapılmıştır. Kontrollerin ardından dinlendirilmesine karar verilen oyuncumuz, 10 gün süreyle takım antrenmanlarına katılamayacak ve maç kadrolarında yer alamayacaktır. Frantti'nin durumu daha sonra yapılacak olan kontrollerin ardından yeniden değerlendirilecektir." denildi.

ZEHRA GÜNEŞ MAÇA ÇIKACAK MI?

Kulüpten Zehra Güneş ile ilgili ise şu ifadelere yer verildi: 

Tedavisi devam eden sporcularımızdan Zehra Güneş'in Academic Hospital'da yapılan son kontrollerinde takım antrenmanlarının tamamına katılacak düzeyde iyileşme gösterdiği belirlenmiştir. Teknik heyetin kararına göre bugün itibarıyla maçlarda görev alabilecek olan Güneş'in durumu sağlık heyetimizce de takip edilmektedir.

Tedavisi devam eden bir diğer sporcumuz Cansu Özbay, takımla birlikte İtalya kampında antrenmanlara başlamıştır. Kontrollü tedavisi devam etmekte olan sporcumuz, bugün itibarıyla takım antrenmanlarının tamamına katılabilecek durumda olup teknik heyet tarafından görev verilmesi halinde maç kadrosunda yer alabilecektir. Sporcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bilgilerinize sunarız.