Vincenzo Montella’dan galibiyet sonrası açıklama! “Beni gururlandırıyor”

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella kazanılan İzlanda maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella’dan galibiyet sonrası açıklama! “Beni gururlandırıyor”

UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu İzlanda’yı 4-2 mağlup eden A Milli Takım’da teknik direktör Vincenzo Montella karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“BU YÜREKLE OYNAMAK BENİ GURURLANDIYOR”

Takımın oynadığı oyundan çok memnun olduğunu söyleyen Montella, “Takıma geldiğimden beri aldığımız en güzel galibiyetlerden biri, çok memnunum. Neden bu kadar çok mutluyuz çünkü şartlara baktığınızda geriye atabilecek şartlar vardı. Sınırda olan bir zemin. Ayakta duran takım bizdik daha çok. 24 şutumuz, 4 golümüz var. Futbolcularımızın Türk yüreğiyle oynamaları beni gururlandırıyor. Çok gurur verici. İki maçta İzlanda'ya 7 gol atmak mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

“BİRİNCİ OLMAK İSTİYORUZ”

Gruptan birinci olarak çıkmak istediğini söyleyen Vincenzo Montella şu sözlerle devam etti:

“Bu maç çok önemli bir maçtı. Kazanamasak bütün senaryolar farklılaşırdı. İkinciliği garantiledik ama biz birinci olmak istiyoruz. Çok önemli bir maçımız daha var. Ona en iyi şekilde hazırlanacağız."

“ÇOK KEYİF VERİYOR”

Bu tarz maçlardan çok keyif aldığını söyleyen Montella, “4 tane farklı futbolcuyla, 4 tane gol attık. Bu çok ayrı bir not. Takım ruhunun öne çıkması ve organizasyonun öne çıkması durumunda bu tarz sonuçlar almak keyif veriyor." diye konuştu.

“HEDEFİMİZE YAKLAŞIYORUZ”

Git gide istedikleri hedefe yaklaştıklarını söyleyen Vincenzo Montella şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Hedefimize yaklaşıyoruz. Adım adım ilerleyeceğiz. A Ligi'ne gitmek istiyoruz. Doğru yoldayız. Hepimiz için keyif verici bir galibiyet."