Vincenzo Montella’dan galibiyet sonrası açıklama

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, İzlanda maçı sonrasında konuştu.

Vincenzo Montella’dan galibiyet sonrası açıklama

UEFA Uluslar Ligi’nde İzlanda’yı mağlup etmek isteyen A Milli Takım’da teknik direktör Vincenzo Montella karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“ARMAĞAN EDİYORUZ”

Bu galibiyeti taraftara armağan ettiklerini söyleyen Vincenzo Montella, “Maçtan önce de söyledim, güzel bir gece yaşatmak istiyorduk. O yüzden böyle oynadığımız için, bazen çok yorulsak da, çok güzel performansla kazandığımız için bu galibiyeti ülkemize armağan ediyoruz." ifadelerini kullandı.

“PROBLEM YOKKEN PROBLEM ARIYORUZ”

Problem olmayan yerde problem arandığını söyleyen Montella, “Ben bu akşam tekrardan ne kadar çözüm üretebileceğimizi kanıtladığımızı düşünüyorum. Çok fazla çözüm üretebilen bir takımız. Avrupa Şampiyonası'nda da yüksek seviyelerde bunu kanıtladık. Gayet mutluyuz. Sadece şunu söylemek istiyorum, işinizin parçası olduğunu biliyorum ama bazen problem olmayan yerde problem arıyoruz. Bu şekilde devam edersek daha iyi olur." diye konuştu.

“KEREM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili konuşan Montella şu sözlerle devam etti:

“Hem taraftarımız hem takım için çok mutluyum hem de Kerem için mutluyum. Dün de konuştum kendisiyle. Kerem'in 3 golü pozitif notlardan biri. Hazır gördüğümü ve oynatmak istediğimi söyledim. Çok önemli bir galibiyet. Önemli, pozitif notlarımız var."

“BU RUH VARKEN SONUÇLAR GELİR”

Takımdaki tüm oyuncuların iyi bir ruhla oynadığını söyleyen Vincenzo Montella, “Umut'la ilgili, çok iyi performans verdi. Gerçekten iyi bir performans gösterdi. Ama sonradan oyuna giren oyuncular, gösterdikleri takım ruhu çok önemli bir detay. Kaan, egosuz bir şekilde son dakikalarda girdi ve çok önemli destek verdi. Bu takım ruhuna sahip olduğumuz sürece çok güzel sonuçlar almaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

“MUAZZAM BİR ATMOSFER VARDI”

Taraftarlar hakkında konuşan Vincenzo Montella şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Tabii ki çok mutluyuz. Bu galibiyetle bu özel güne katkıda bulunduğumuz için. Böyle bir galibiyetle herkesi mutlu ettiğimiz için memnunuz. Bugün de muazzam bir atmosferde bize ekstra güç oldu taraftarımız. Bu galibiyette onların da payı var."