Vincenzo Montella’dan taraftara mesaj

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella berabere kaldıkları Galler maçı sonrasında konuştu.

Vincenzo Montella’dan taraftara mesaj

UEFA Uluslar Ligi B Grubu ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalan A Milli Takım’da teknik direktörü Vincenzo Montella karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“10 KİŞİ DAHA İYİYDİK”

10 kişi kalındığında takımın daha iyi oynadığını söyleyen Montella, “Zorlanacağımız bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarıda özellikle bu belirgindi. Organizasyonda biraz sıkıntı çektik. 10 kişi kalınca daha çok beğendim takımı organizasyon olarak. Daha fazlasını da beklemiyorduk. 7 Temmuz gibi turnuvayı bitirdik. Futbolcularımızın tatil yapma şansı olmadı. Yorgunluklar oldu. Çalışmaya devam edeceğiz. Hedeflerimize istediğimiz şekilde devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

“RİSKE GİRMEDİK”

Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığından bahseden Vincenzo Montella şu sözlerle devam etti:

“İzlanda da güçlü bir rakip. O güne kadar herkesi değerlendireceğiz. Arda bir darbeden dolayı çıktı. Hakan'ı da yarın değerlendireceğiz. Bugün 90 dakika oynayamayacağını biliyorduk ve riske girmedik onun için."

“ONUN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİK”

Ferdi Kadıoğlu’nun eksikliğini hissettiğini söyleyen Montella, “Sol bek pozisyonunda biraz eksiğimiz var sakatlıklardan dolayı. Emir'in stoper olduğunu biliyoruz ama bu maçlık bu şekilde ihtiyacımız vardı. Ferdi çok iyi bir futbolcu, eksikliğini hissettik ama ben elimdeki oyuncularla işimi hallederim. Emirhan'ı da değerlendirme fırsatımız oldu. Gelecekte de çok yararlı bir futbolcu olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

“ONLARIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Son olarak taraftara seslenen Vincenzo Montella şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“12. adam olacaklarına eminim. Pazartesi günü çok büyük bir destek bekliyorum. Her seferinde öyle yaptıklarını biliyorum, o yüzden onların desteğine ihtiyacımız var."