Volkan Demirel’den o isme övgü dolu sözler! “İnanılmaz bir kalite”

tv100 ekranlarında ilgiyle izlenen Ersin Düzen’le Futbolun 100’ü programında yorumculardan Volkan Demirel, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Rafa Silva için övgü dolu sözler kullandı. Volkan Demirel, “Rafa Silva inanılmaz bir kalite” dedi.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Futbolun 100’ü programında devam ediyor. Programın yorumcularından Volkan Demirel, Beşiktaş’ın yeni transferi Rafa Silva’nın performansı hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu.

“HERKESİ RAHATLATIYOR”

Rafa Silva’nın olmasının orta saha oyuncularını rahatlattığını söyleyen Volkan Demirel, “Gedson Fernandes’in yanında iyi bir oyuncu, önünde ise Rafa Silva var. Rafa Silva’nın olması, Gedson Fernandes ve Al-Musrati’nin oyununu da rahatlatıyor.” Şeklinde konuştu.

“BÖYLE BİR PAS GÖRMEDİM”

Beşiktaş’ın, Avrupa’da oynadığı Lugano maçında Rafa Silva’nın yaptığı asisti öven Volkan Demirel şu sözlerle devam etti:

“Lugano maçında Rafa Silva’nın attığı pas muhteşem. Sekerek gelen topa böyle bir pas vermek inanılmaz. Ben son zamanlarda böyle bir pas görmedim.”

“İNANILMAZ KALİTESİ VAR”

Son olarak Rafa Silva’nın inanılmaz bir kalitesi olduğunu söyleyen Volkan Demirel şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Bugün oynanan maçta havadan gelen topu mükemmel kontrol etti. Keza Lugano maçında yaptığı kontrol inanılmazdı. Cidden çok ciddi bir kalitesi var. Sanki ayağında bir mıknatıs varmış gibi duruyor.”