Volkan Demirel’den Victor Osimhen yorumu! “Daha %50’sinde olduğunu düşünüyorum”

tv100 ekranlarında ilgiyle izlenen Ersin Düzen’le Futbolun 100’ü programında yorumculardan Volkan Demirel, Victor Osimhen hakkında konuştu. Volkan Demirel, “Osimhen daha %50’sinde oynuyor” dedi.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Futbolun 100’ü programında devam ediyor. Programın yorumcularından Volkan Demirel, Galatasaray’ın yıldız oyuncusu hakkında konuştu.

“ÇOK KOLAY BİR GALİBİYET”

Galatasaray’ın çok kolay bir galibiyet aldığını söyleyen Volkan Demirel, “Galatasaray adına çok kolay bir galibiyetti. İlk yarı Antalyaspor çok bir atak yapamadı. Galatasaray rahat bir oyun oynadı.” diye konuştu.

“CEZA SAHASINDA GOLÜ ATIYOR”

Mauro Icardi’nin ceza sahası içinde müthiş bir golcü olduğunu söyleyen Volkan Demirel şu sözlerle devam etti:

“Icardi’nin maçta kaç kilometre koştuğunu merak ediyorum. Büyük ihtimalle sekizi geçmez ama bugün yine iki gol attı. Icardi’de şu özellik var; ceza sahasına girdiği zaman, kenar ortalarında çok etkili. Ceza sahasında topla buluştuğu zaman rahat skor yapabiliyor.”

“NE KADAR KALİTELİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ”

Victor Osimhen’in attığı gole değinen Volkan Demirel, “Icardi çıkıyor, Osimhen giriyor ilk buluşmasında ofsayt olmasına rağmen gol atıyor. İkinci gol akrobatik bir gol, yakın zamanda böyle bir gol görmedim. Sakatlık sonrasında böyle bir vuruş yapmak hiç kolay değil. O yüzden de ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterdi.” ifadelerini kullandı.

“DAHA %50’SİNDE”

Victor Osimhen’in daha tam performansını göstermediğini söyleyen Volkan Demirel şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Gollerden sonra dikkat ederseniz o birleştiriciliğiyle takım oyuncusu olduğunu gösteriyor. Ben şu anda daha Victor Osimhen’in %50’sinde olduğunu düşünüyorum.”