Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den karnı burnunda paylaşım! Hamilelik sürecini anlattı

Eski futbolcu ve teknik direktör Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel'den müjdeli haber gelmişti. Geçtiğimiz günlerde üçüncü kez anne olacağını duyuran Demirel'den karnı burnunda paylaşım geldi. Demirel, belirginleşen göbeğini göstererek haftalardır devam eden mide bulantılarının bittiğini ve bu süreçte 4 kilo aldığını söyledi.

2009 Miss Belçika Güzellik Yarışmasında birinci olan Zeynep Sever Demirel, 2010 yılında Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile hayatını birleştirdi. 

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den karnı burnunda paylaşım! Hamilelik sürecini anlattı - Resim : 1

ÜÇÜNCÜ KEZ ANNE OLACAĞINI DUYURMUŞTU

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Zeynep Sever Demirel'in büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir paylaşımda bulunan Demirel, üçüncü kez anne olacağını duyurmuştu. 

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den karnı burnunda paylaşım! Hamilelik sürecini anlattı - Resim : 2

"FIRINDA BİR ŞEY PİŞİYOR"

Karnı belirginleşmeye başlayan Zeynep Sever Demirel, paylaşımına; "Fırında bir şey pişiyor" notunu düşmüştü. 

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den karnı burnunda paylaşım! Hamilelik sürecini anlattı - Resim : 3

KARNI BURNUNDA PAYLAŞIM GELDİ

Şimdilerde üçüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanan 35 yaşındaki Zeynep Sever Demirel, hamileliğinin ilk haftalarında yaşadıklarını anlattı.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den karnı burnunda paylaşım! Hamilelik sürecini anlattı - Resim : 4

HAMİLELİK SÜRECİNİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Instagram hesabından yayınladığı videoyla hamilelik sürecini takipçileriyle paylaşacağını duyuran Zeynep Demirel, "Bir hamilelik günlüğü başlatıyorum kendime hamişleri çemberime davet ediyorum tüm süreci beraber paylaşalım. 15. haftaya giriş yaptım. Her hamileliğimde bana hayatı zehir eden bulantılarım son iki-üç haftadır bitti. İlk 3 ay verdiğim 4 kiloyu son 3 haftada +3'le geri aldım. İlk hamileliğinde 30 kiloya yakın, 2.sinde 25 kiloya yakın kilo alan birisi olarak bu defa hedefim normal kilo almak (doktorların tavsiyesi 12-15 kg) Ama diyet zaten yapabilen biri değilim, iştahımda maşallah bir açıldı pir açıldı. Mecbur hareket ve spora devam. Bu defa fazla kilo almak istemememin sebebi fazla kilonun son aylar çok kemik ağrısı yapması ve ne anneye ne de bebeğe bir yararı olmaması… Devamı gelecek" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den karnı burnunda paylaşım! Hamilelik sürecini anlattı - Resim : 5