Wanda Nara ile Icardi'nin boşanması kesinleşti! Simge Sağın’ın manidar paylaşımı kafaları karıştırdı: “Şimdi değilse ne zaman?”

Ünlü futbolcu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın boşanma kararı magazin dünyasında şok etkisi yarattı. Wanda Nara, Arjantin televizyonu America TV'ye yaptığı açıklamada, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" dedi. Bu süreçte Simge Sağın’ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Wanda Nara ile Icardi'nin boşanması kesinleşti! Simge Sağın’ın manidar paylaşımı kafaları karıştırdı: “Şimdi değilse ne zaman?”

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye eşi Wanda Nara tarafından boşanma davası açıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Arjantin televizyonu America TV'ye telefonla bağlanan Wanda Nara, yıldız golcüden ayrıldığını açıkladı.

Wanda Nara ile Icardi'nin boşanması kesinleşti! Simge Sağın’ın manidar paylaşımı kafaları karıştırdı: “Şimdi değilse ne zaman?” - Resim : 1

Wanda, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı." ifadelerini kullandı.

Wanda Nara ile Icardi'nin boşanması kesinleşti! Simge Sağın’ın manidar paylaşımı kafaları karıştırdı: “Şimdi değilse ne zaman?” - Resim : 2

MANİDAR PAYLAŞIM

Boşanmanın netleşmesi ile birlikte ihanet iddiaları da gündeme gelmeye başladı. İkilinin birbirini aldattığı yönünde çıkan iddialar kulislerde konuşulurken bir hamlede Aşkın Olayım şarkısıyla Icardi'yi bütünleştiren ve yıldız oyuncuya hayranlığıyla meşhur Simge Sağın'dan geldi.

Wanda Nara ile Icardi'nin boşanması kesinleşti! Simge Sağın’ın manidar paylaşımı kafaları karıştırdı: “Şimdi değilse ne zaman?” - Resim : 3

"ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?"

Sağın 'Önce Aşkın Olayım' hashtagini kullanarak 'başlıyoruz' notunu düştü. Ünlü şarkıcı sonrada "Önümüz Yaz" şarkısını arkaya koyup "şimdi değilse ne zaman?" notuyla spor yaptığı anları paylaştı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Ünlü ismin bu paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu. Simge Sağın'ın bu hamlesine; 'Aşkın olayım...', 'Simge abla resmen koşuyor', 'Abla sen bir dur ortalık karışık' gibi yorumlar yapıldı.