Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım! Icardi tüm kredi kartlarını bloke mi ettirdi?

Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi ile Wanda Nara cephesinde sular durulmuyor. Son olarak Arjantin basınında İcardi'nin Wanda Nara'dan intikam almak için tüm kredi kartlarını bloke ettiği iddia edildi. Bu olaydan sonra Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım! Icardi tüm kredi kartlarını bloke mi ettirdi?

Wanda Nara ile Mauro Icardi cephesinde sular durulmuyor. Icardi ile Wanda'nın ayrılık kararı magazin ve spor gündemine bomba gibi düşmüştü. Icardi'yi Instagram hesabından takipten çıkaran Wanda Nara çok geçmeden ayrıldıklarını açıklamıştı.

 

Nara bir paylaşım yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

'AİLE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ' 

“Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu ilişkiye hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.”

Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım! Icardi tüm kredi kartlarını bloke mi ettirdi? - Resim : 1

ICARDİ AYRILIĞA DAYANAMADI, KİLO KAYBETTİ

Arjantinli gazeteci Gustavo Mendez, Icardi'nin, Wanda Nara'dan ayrıldıktan sonra depresyonda ve iştahsız olduğunu iddia etmişti. Mendez, Arjantinli golcünün altı kilo kaybettiğini ve bu durumun sarı-kırmızılı taraftarlar ve yönetimi endişelendirdiği söylemişti.

Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım! Icardi tüm kredi kartlarını bloke mi ettirdi? - Resim : 2

SULAR DURULMUYOR 

İkili ayrılıklarını açıklasa da bir türlü sular durulmuyor ve Arjantin basınında yeni yeni iddialar ortaya atılıyor. Son iddia ise kafa karıştıran cinsten.

Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım! Icardi tüm kredi kartlarını bloke mi ettirdi? - Resim : 3

ICARDİ, WANDA NARA'NIN KARTLARINI BLOKE ETTİ!

Arjantinli gazeteci Majo Martino'ya göre Mauro Icardi, Wanda Nara'ya ait tüm kredi kartlarını bloke etti. Wanda'nın avukatı Ana Rosenfeld, yayına katılarak şunları söyledi:

Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım! Icardi tüm kredi kartlarını bloke mi ettirdi? - Resim : 4

WANDA'NIN AVUKATI DOĞRULADI!

"Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçekler, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor."

Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım! Icardi tüm kredi kartlarını bloke mi ettirdi? - Resim : 5

'50 YILDIR OLAN ŞEY' 

50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey kredi kartını kapatmak ya da küçük çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek olur." Bu haber sonrası Wanda Nara'dan da ilginç bir hamle geldi ve kafalar karıştı.

Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım! Icardi tüm kredi kartlarını bloke mi ettirdi? - Resim : 6

WANDA NARA TATİLDEN PAYLAŞTI! FLAŞ HAMLE

Ayrılık sonrası kızlarıyla soluğu tatilde alan Wanda Nara son paylaşımıyla sosyal medyaya damgasını vurdu. Nara, Arjantinli yıldız ile boşanma kararı almasına rağmen çocukları için iletişimini koparmıyor.

Brezilya tatili sonrası önce soluğu Amerika Birleşik Devletleri'nde alan Wanda Nara ve kızları sonrasında da Arjantin'e geri döndü. Geri dönüş sonrası Nara kızlarıyla çektiği kareleri yayınladı.

Wanda Nara'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım! Icardi tüm kredi kartlarını bloke mi ettirdi? - Resim : 7

ICARDİ, NARA'NIN PAYLAŞIMINI ALINTILADI

Instagram hesabından kızının fotoğrafını paylaşan Nara, "Babamızın ona izin verdiği şeyleri satın alıyoruz. Artık yerim kalmadı." dedi. Icardi'de Nara'nın bu paylaşımını alıntıladı.