Yangında evleri gözleri önünde yandı! Yaşlı çiftin gözyaşları yürekleri dağladı!

Sivas'ta tandırda çıkan yangın büyüyerek ev, samanlık ve ahırlara sıçradı. Yangın çok sayıda ekip müdahale ederken evlerinin yanışını gözyaşları içerisinde izleyen 70 yaşındaki ev sahibi Hacı ve eşi İsmihan Özdemir'in o halini görenlerin yürekleri dağlandı. 1 saat süren söndürme çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı.

Yangında evleri gözleri önünde yandı! Yaşlı çiftin gözyaşları yürekleri dağladı!

Sivas'ta Hacı Özdemir'e ait tandırda eşi İsmihan Özdemir'in, komşularıyla birlikte ekmek yaptığı sırada tandırdaki alev büyüyerek kısa sürede yayıldı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

1 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın rüzgarın da etkisiyle, samanlık, ahır ve Özdemir ailesine ait eve de sıçradı. Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren söndürme çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı.

YANGINI GÖZYAŞLARI İÇİNDE İZLEDİLER

Yangın sırasında köylüler Özdemir ailesine ait evde bulunan eşyaları dışarıya çıkardı. Hacı ve eşi İsmihan Özdemir yangını söndürme çalışmalarını gözyaşları içinde izledi. 

EV KULLANILMAZ HALE GELDİ

Yangının çıkış anını anlatan İsmihan Özdemir, "Ekmek yapıyorduk. Dışarıya çıktım dumanları gördüm. Bir anda aniden yangın büyüdü" dedi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.