Yarım Elma'nın Şebboy'u Berna Biber'den olay itiraf! Yediği en çirkin linci anlattı! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Yayınlandığı döneme damga vuran Yarım Elma dizisinde 'Şebboy' karakteriyle hafızalara kazınan Berna Biber, şişman oyuncu olmanın zorluklarını açık açık anlattı. Katıldığı programda samimi itiraflarda bulunan ünlü oyuncu, sosyal medyada da maruz kaldığı linçleri açıkladı.

Yarım Elma'nın Şebboy'u Berna Biber'den olay itiraf! Yediği en çirkin linci anlattı! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Bir dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen Yarım Elma dizisinde 'Şebboy' karakteriyle hafızalara kazınan Berna Biber, başarılı oyunculuğuyla ve yer aldığı projelerle zaman zaman adından söz ettiriyor. 

İTİRAFLARI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Recep İvedik ve Kırmızı Oda gibi başarılı pek çok yapımda rol alan Berna Biber, mevzu: adlı YouTube kanalına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan Berna Biber'in itirafları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Yarım Elma'nın Şebboy'u Berna Biber'den olay itiraf! Yediği en çirkin linci anlattı! Duyanlar kulaklarına inanamadı - Resim : 1

"SEN EKMEK BEYİNLİSİN..."

Ünlü oyuncu Biber,  şişman oyunculara "sen ekmek beyinlisin, olmayacak amcalara, yaşlılara aşık olup peşinde koşuyorsun" temalı roller yazıldığını açıkladı.

Yarım Elma'nın Şebboy'u Berna Biber'den olay itiraf! Yediği en çirkin linci anlattı! Duyanlar kulaklarına inanamadı - Resim : 2

YEDİĞİ EN ÇİRKİN LİNCİ AÇIKLADI

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü oyuncunun söyledikleri dikkat çekti. Hem sektörde hem de sosyal hayatta şişman olmakla ilgili konuşan ünlü oyuncu, sosyal medyada yediği en çirkin linci paylaşınca duyanlar büyük şaşkınlık yaşadı. 

"'VAJİNAN KAÇ KİLO GELİYORDUR' DEDİ"

Bir arkadaşının yayınında yanında olduğunu söyleyen Biber, "Hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Şok geçirdim. Bana 'Sen 50 kilo geliyorsan vajinan kaç kilo geliyordur' dedi."

Yarım Elma'nın Şebboy'u Berna Biber'den olay itiraf! Yediği en çirkin linci anlattı! Duyanlar kulaklarına inanamadı - Resim : 3