Yaşayan eşinin selasını okutmuştu: Şok savunma

Dini nikahla birlikte yaşıyorlardı, ama aralarında şiddetli geçimsizlik vardı. Ayrıldılar. Yapmadığı eziyet kalmayan kadın, arkasından bela okurken, o da selasını okuttu. Bir de üstüne kahkahalar atarak kaydetti. Ama yaptığı yanına kalmadı, tutuklandı.

Yaşayan eşinin selasını okutmuştu: Şok savunma

Ayrıldığı i arkasından bela okurken, o da cami imamını kandırdı ve selasını okuttu. Kan donduran tehdit anlarını da gülerek kaydetti. Mahkemede "Tehdit etmedim, mizah yaptım" dedi, ama hâkimi kandıramadı.

Zafer Kuracı, dini nikahla yaşadığı kadınla 1,5 yıl önce ayrıldı, ama ayrılığı sindiremedi. İntikam almak istedi. Şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yaptı. Kuracı, eski eşinin oturduğu mahalledeki camide selasını okuttu.

Camide selasının okunduğunu duyan kadın panikledi. Eski eşinin yaptırdığını öğrenince soluğu polis merkezinde aldı. Kuracı, "Tehdit değil, mizah amaçlı yaptım" dedi, ama ev hapsine mahkum edildi. Ancak eski eşi, "Hala dışarıda geziyor, beni tehdit ediyor" deyince soruşturma tekrar açıldı. Şüpheli, "ısrarlı takip" suçundan bu kez tutuklandı ve cezaevine gönderildi.