Yeni doğan bebeği çöpe attılar! Polis kan donduran detayları tek tek buldu

İstanbul Avcılar'da yeni doğmuş bebeğini çöp konteynerini atan anne ve beraberinde gözaltına alınan 2 şahıs, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın çözülmesinde anneye yardım eden kadınlardan birinin ifadesini değiştirmesinin etkili olduğu öğrenildi.

Yeni doğan bebeği çöpe attılar! Polis kan donduran detayları tek tek buldu

Avcılar'da Yeşilkent Mahallesi'nde sabah saatlerinde vatandaşlar, çöp konteynerinin içinde yeni doğmuş bir bebek bulmuş, hastaneye kaldırılan erkek bebek hayatını kaybetmişti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

KİM OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Yapılan çalışmalarda, yeni doğan bebeği bırakan kişinin H.K. isimli şahıs olduğu tespit edilerek yakalandı.

Yeni doğan bebeği çöpe attılar! Polis kan donduran detayları tek tek buldu - Resim : 1

İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Gözaltında tutulan H.K. ise bir süre sonra ifadesini değiştirdi. İddiaya göre H.K. yeni ifadesinde, aynı mahallede oturan yabancı uyruklu S.N.'nın gayrimeşru başka bir ilişki sonucu hamile kaldığını ve bebeğin evde iki kadının yardımıyla doğduğunu söyledi. Doğumun ardından S.N. İle anlaşan H.K. bebeği hastaneye getirdiğini itiraf etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Şüpheli anne ve diğer 2 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri Küçükçekmece Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BEBEĞİN NAAŞI ADLİ TIP'A SEVK EDİLDİ

Öte yandan bebeğin kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Adli Tıp kurumuna sevk edilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.