Yeni transferden Fenerbahçe ve Jose Mourinho itirafı! “Onu reddetmek imkansız”

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Allan Saint-Maximin, Lille maçı öncesinde ülkesi Fransa’da açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki Fransız yıldız, Jose Mourinho için, “Onu reddetmek imkansız” ifadelerini kullandı.

Yeni transferden Fenerbahçe ve Jose Mourinho itirafı! “Onu reddetmek imkansız”

Fenerbahçe’nin sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Allan Saint-Maximin, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Lille maçı öncesinde L’Equipe’de açıklamalarda bulundu.

“ONU REDDEDEMEZSİNİZ”

Jose Mourinho’dan telefon geldiği zaman onu reddetmenin zor olduğunu söyleyen Maximin, “Jose Mourinho gibi bir teknik direktör sizi arayıp önceliğinin siz olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi göstermeniz için sizi mümkün olan en iyi forma sokacağını söylediğinde, hayır demek çok zor.” ifadelerini kullandı.

“BURAYA GELMEMDE BELİRLEYİCİ OLDU”

Mourinho sayesinde buraya geldiğini söyleyen Maximin, “Her gün onun kişiliğine gerçekten hayran kalıyorum ve buraya gelmemde gerçekten belirleyici bir rol oynadı." Şeklinde konuştu.

“SÜPER LİG’İN STANDARTI YÜKSEK”

Süper Lig’deki takımların kendisini şaşırttığını söyleyen Saint-Maximin, “Adana Demirspor maçının ardından Süper Lig'in yüksek standardı beni çok şaşırttı. Ancak tabii ki en büyük isteğim Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek." dedi.

“FENERBAHÇE GİBİSİNE RASTLAMADIM”

Son olarak böyle bir atmosferle karşılaşmadığını söyleyen Allan Saint-Maximin şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Burada çok büyük bir baskı var ve taraftarlar tamamen kulübün arkasında. Kariyerimde daha önce hiç böyle bir atmosfer görmemiştim, gerçekten inanılmaz.”