Yeniden evlenecekleri konuşuluyordu. Yıllar sonra şaşkına çeviren itiraf geldi

1997 yılında nikah masasına oturan Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar'ın evliliği 2005 yılında Çilingiroğlu'nın ihanetiyle sona ermişti. Ancak çift, kızları Zehra için bir araya gelmiş ve arkadaş kaldıklarını söylemişti. İkilinin arasındaki samimi ilişki, yeniden evlenecekler mi? sorusunu beraberinde getirdi. 60 yaşındaki Çilingiroğlu, yllar sonra Hülya Avşar ile evliliği hakkında şaşkına çeviren bir itirafta bulundu.

Yeniden evlenecekleri konuşuluyordu. Yıllar sonra şaşkına çeviren itiraf geldi

1993 yılında flört etmeye başladığı Hülya Avşar ile 1997 yılında Paris'te evlenen ve 2005 yılında ihanet sebebiyle evliliği biten Kaya Çilingiroğlu'ndan yıllar sonra şaşkına çeviren itiraf geldi. 

Yeniden evlenecekleri konuşuluyordu. Yıllar sonra şaşkına çeviren itiraf geldi - Resim : 1

YENİDEN EVLENECEKLER Mİ?

Çilingiroğlu, 2005 yılında Hülya Avşar'ı, Feray Tanyolaç ile aldatmış. Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İhanet sebebiyle biten ayrılıklarının ardından 1998 yılında dünyaya gelen kızlar Zehra Çilingiroğlu için bir araya gelen Avşar ve Çilingiroğlu'nun aralarındaki samimi arkadaşlık ilişkisi dikkat çekiyordu. Hatta bazıları, bu ilişkinin yeniden bir evliliğe dönüşüp dönüşmeyeceğini merak ediyordu. Çilingiroğlu'nun bu konu hakkındaki son açıklaması, itiraf niteliğindeydi. İşte o sözler...

Yeniden evlenecekleri konuşuluyordu. Yıllar sonra şaşkına çeviren itiraf geldi - Resim : 2

"BİZ AYRILAMAYIZ"

60 yaşındaki Çilingiroğlu, "Hülya'yla yeniden evlenmeyi asla düşünmüyorum ama biz ayrılamayız. Zaten ilk evliliğimizde de Zehra için evlenmiştim" diye konuştu.