Yeniden Refah'ta bir istifa daha! Başkanla birlikte tüm meclis üyeleri de partilerinden ayrıldılar

Yeniden Refah Partisi'nde Şanlıurfa Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın istifası sıcaklığını korurken bir istifa gelişmesi daha yaşandı. Konya'nın Yalıhüyük ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz ile birlikte Belediye Meclisi'nde yer alan Yeniden Refahlı üyeler de partileriyle bağlarını kopardılar.

Yeniden Refah'ta bir istifa daha! Başkanla birlikte tüm meclis üyeleri de partilerinden ayrıldılar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın dün istifasını açıklamasının ardından Yeniden Refah Partisi bir anda gündem olurken bugün bir istifa daha gerçekleşti.

Konya'nın Yalıhüyük ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz ile birlikte altı meclis üyesi de partisinden istifa etti.

"EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜP ALDIĞIMI KARAR..."

Yılmaz istifasını bildirirken "En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde" ifadesini kullandı.

Yeniden Refah'ta bir istifa daha! Başkanla birlikte tüm meclis üyeleri de partilerinden ayrıldılar - Resim : 1

31 Mart'taki yerel seçimlerde yüzde 59.51 oy oranıyla belediye başkanlığını kazanan Mehmet Ali Yılmaz'ın açıklaması şu şekilde:

"Kıymetli hemşerilerimizin destekleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde büyük bir teveccühle Yalıhüyük Belediye Başkanı olarak seçimi kazandık. Çıktığımız bu yolda ortak düşünce ile hareketle halkımızın taleplerine ve çağrılarına her daim öncelik gösterdik. Göreve geldiğimiz günden itibaren hep şeffaf olduk ve ilçemizin durumu ile yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi değerli vatandaşlarımızla paylaştık. Gönül akdimize her daim sadık kaldık ve kalmaya devam edeceğiz.

Bizlere kucak açan, sevgisini ve desteğini esirgemeyen hemşerilerimiz için hizmet ve çalışma aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda, hemşerilerimizin kutsal emanetini taşıyıp; ilçemiz gelişmesi için aşkla, muhabbetle, projelerle gönüllere girerek elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz.

TÜM BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DE İSTİFA ETTİ

En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkanı olarak şahsım ve tüm Belediye Meclis Üyeleri de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Bu kararın ilçemize, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.