Yeşilçam'ın efsane ismi yoğun bakıma kaldırılmıştı. Son durumuyla ilgili haber geldi

Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında yer alan Kadir İnanır, geçtiğimiz aylarda beyin damarına atan pıhtı nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ünlü ismin son durumu hakkında yeni bir haber geldi.

Yeşilçam'ın efsane ismi yoğun bakıma kaldırılmıştı. Son durumuyla ilgili haber geldi

Yeşilçam sinemasının yaşayan efsaneleri arasında yer alan Kadir İnanır, bir süreden bu yana sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. 

İnanır, geçtiğimiz aylarda beyin damarına atan pıhtı nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ünlü ismin son durumu hakkında yeni bir haber geldi.

SON OLARAK SEZEN AKSU ZİYARET ETTİ 

Sezen Aksu’nun ziyaretiyle keyiflenen İnanır, yakın dostuyla hem sohbet etti hem de şarkılar söyledi. İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, “Sezen’in ziyareti Kadir’e çok iyi geldi. Sezen ‘yine geleceğim, seni yalnız bırakmam’ dedi. Tedavi sürecimiz çok iyi gidiyor. Kadir iyi olacak, biz kazanacağız” dedi.

Yeşilçam'ın efsane ismi yoğun bakıma kaldırılmıştı. Son durumuyla ilgili haber geldi - Resim : 1

SON DURUMU ORTAYA ÇIKTI

Kadir İnanır hakkındaki son bilgi de sevenlerini mutlu etti... Edinilen bilgiye göre ünlü ismin kolundaki güçsüzleşme her geçen gün biraz daha azalıyor... Fizik tedavinin işe yaramasının ardından İnanır'ın toparlanma sürecine girdiği ve motor hareketlerini daha rahat yapabildiği kaydedildi. 

Ancak yine de tam olarak vücut hareketlerinin yerine gelmediği, bunun için tedavi sürecinin devam etmesi gerektiği öğrenildi.