Yeşilçam'ın efsane isminden kötü haber geldi. Hayranları duyunca kahroldu

Yeşilçam'da bir dönem fırtınalar estiren ve "Bayan Bacak" lakabıyla tanınan ünlü oyuncu Serpil Örümcer'den hayranlarını üzen haber geldi. Geçtiğimiz aylarda geçinemediği için fotoğraflarını satışa çıkartan Örümcer, bu sefer de Fatih'te tezgah açtı. Örümcer'in izinsiz açtığı tezgah zabıta tarafından kaldırıldı.

Yeşilçam'ın efsane isminden kötü haber geldi. Hayranları duyunca kahroldu

70'li yıllarda 'Bayan Bacak' olarak tanınan Serpil ÖrümcerYeşilçam'ın en güzel kadınlarından biriydi. Usta oyuncu Örümcer, 1967 yılında güzellik yarışmasında finale adını yazdırdı.

Yeşilçam'ın efsane isminden kötü haber geldi. Hayranları duyunca kahroldu - Resim : 1

Ünlü sanatçı Serpil Örümcer, daha sonra "Samanyolu" şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant’la yaptığı evlilikle sanat dünyasındaki yerini almıştı.

HAYRANLARINI ÜZDÜ

Birkaç ay önce eski fotoğraflarını satışa çıkaran Yeşilçam'ın efsane oyuncusundan hayranlarını üzen haber geldi. 

Yeşilçam'ın efsane isminden kötü haber geldi. Hayranları duyunca kahroldu - Resim : 2

TAKI SATMAYA BAŞLADI

Ekonomik sıkıntılarından kurtulamayan Serpil Örümcer, Fatih'te tezgah açarak takı satmaya başladı. 72 yaşındaki Örümcer'in izinsiz şekilde açtığı tezgahı zabıta tarafından kaldırıldı. Usta sanatçı yaşadığı zor günlerden dolayı durumuna isyan etti.

Yeşilçam'ın efsane isminden kötü haber geldi. Hayranları duyunca kahroldu - Resim : 3

FOTOĞRAFLARINI SATIŞA ÇIKARMIŞTI

Serpil Örümcer geçtiğimiz aylarda bir video yayınlayarak "Ben 70 yılları sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum, elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum" demişti.

Yeşilçam'ın efsane isminden kötü haber geldi. Hayranları duyunca kahroldu - Resim : 4

YARDIM GECESİ DÜZENLENMİŞTİ

Örümcer'in yardım çağrısının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konuyla ilgilenmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirilmişti. Sanatçının borçlarının ödenmesi için nisan ayında da bir yardım gecesi düzenlenmişti.

ARKA SOKAKLAR'DA KONUK OYUNCU OLMUŞTU

Yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin ekibi de Örümcer'i 3 bölüm konuk oyuncu olarak ağırlamıştı.