Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kartal Tibet ölümünün üçüncü yılında anılıyor! Emel Sayın'ın o paylaşımı dikkat çekti

Yeşilçam'ın efsane oyuncu Kartal Tibet'in vefatının üzerinden 3 yıl geçti. 82 yaşında hayatını kaybeden usta ismin ölüm yıl dönümünde kızı Kumru Tibet Aydın ve ünlü şarkıcı Emel sayın sosyal medya paylaşımlarıyla andı. Emel Sayın'ın yıllar önce Tibet'le rol aldığı yapımdaki paylaşımı dikkat çekti.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kartal Tibet ölümünün üçüncü yılında anılıyor! Emel Sayın'ın o paylaşımı dikkat çekti

Yeşilçam'ın usta ismi, yönetmen ve senarist Kartal Tibet'in vefatının üzerinden 3 yıl geçti. Kariyeri boyunca 200'den fazla dizi ve filmde başrol oynayan usta sanatçı, senarist ve yönetmen olarak da çok sayıda sinema ve televizyon yapımına imza attı.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kartal Tibet ölümünün üçüncü yılında anılıyor! Emel Sayın'ın o paylaşımı dikkat çekti - Resim : 1

ÇOK SAYIDA DİZİ VE FİLMLE HATIRLANIYOR

Rol aldığı "Karaoğlan-Altay'dan Gelen Yiğit", "Ömre Bedel Kız", "Bir Millet Uyanıyor", "Çalıkuşu", "Fatih'in Fedaisi", "Küçük Hanımefendi", "Tarkan" ve "Yumurcak" gibi çok sayıda film ve diziyle hatırlanan Kartal Tibet'in kızı Kumru Tibet Aydın'dan duygulandran paylaşım geldi. 

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kartal Tibet ölümünün üçüncü yılında anılıyor! Emel Sayın'ın o paylaşımı dikkat çekti - Resim : 2

ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANDILAR

82 yaşında hayatını kaybeden usta ismin ölüm yıl dönümünde kızı Kumru Tibet Aydın ve ünlü şarkıcı Emel sayın sosyal medya paylaşımlarıyla andı.

"BUGÜN, TAM 3 SENE OLDU"

Kumru Tibet Aydın, babası ve annesi Gündüz Tibet ile birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaşıp; "Bugün, tam 3 sene oldu. Hâlâ, eski mutlu günlerimizdeki gibi kanatlarının altında hissediyoruz kendimizi. İyi ki sen baba" ifadelerine yer verdi.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kartal Tibet ölümünün üçüncü yılında anılıyor! Emel Sayın'ın o paylaşımı dikkat çekti - Resim : 3

"SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUM"

1973'te 'Düşman'da birlikte rol aldığı Emel Sayın ise Kartal Tibet ile olan bir fotoğrafı yayımlayıp; "Sevgili Kartal Tibet'in vefatının 3'üncü yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyorum" notunu düştü.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kartal Tibet ölümünün üçüncü yılında anılıyor! Emel Sayın'ın o paylaşımı dikkat çekti - Resim : 4