Yeşilçam'ın hayatını kaybeden efsane isminin eşinden görenleri kahreden paylaşım

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kemal Sunal'ın vefatının üzerinden 24 yıl geçti. Unutulmaz yapımlara imza atan Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın vefatı hayranlarını büyük yasa boğmuştu. İyi ve saf adam rolleriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'dan kahreden paylaşım geldi. Eşinin ölüm yıl dönümünde duygulandıran bir mesaj yayımladı.

Yeşilçam'ın hayatını kaybeden efsane isminin eşinden görenleri kahreden paylaşım

"Hababam Sınıfı", "Köyden İndim Şehire" ve "Kapıcılar Kralı"nın da aralarında olduğu çok sayıda yapımda canlandırdığı iyi ve saf adam rolleriyle bugün bile her yaştan izleyicinin beğenisini kazanan Kemal Sunal'ın vefatının üzerinden 24 yıl geçti.

Yeşilçam'ın hayatını kaybeden efsane isminin eşinden görenleri kahreden paylaşım - Resim : 1

FİLMLERİ HALA MİLYONLAR TARAFINDAN İZLENİYOR

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi  Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000'de aramızdan ayrılsa da filmleri hâlâ milyonlar tarafından izleniyor.

Yeşilçam'ın hayatını kaybeden efsane isminin eşinden görenleri kahreden paylaşım - Resim : 2DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM GELDİ

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal da zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşi Kemal Sunal'a olan özlemini dile getiriyor. Gül Sunal, son olarak yayımladığı bir mesaj ile takipçilerini duygulandırdı. 

Yeşilçam'ın hayatını kaybeden efsane isminin eşinden görenleri kahreden paylaşım - Resim : 3

"O3.07.2000 HAYAT DURMUŞ, BANA DA BEN ÇABALIYORUM"

Eşi Kemal Sunal ile yıllar önce çektirdiği bu fotoğrafı yayımlayan Gül Sunal, "Birbirini gerçekten seven iki kişiden biri ölürse eğer, gerçekte ölen, hayatta kalandır." Kemaaaallllll, Cemil Meriç böyle demiş. Gerçekten de öyle oluyor bil istedim. 03.07.2000 hayat durmuş, bana da ben çabalıyorum. Çok yoruldum" ifadelerini kullandı.

Yeşilçam'ın hayatını kaybeden efsane isminin eşinden görenleri kahreden paylaşım - Resim : 4

"ÖYLE BİR ŞANSIN YOK GÜLÜM"

Ali Sunal, annesi Gül Sunal'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı. Babasının izinden giderek oyuncu olan Ali Sunal, annesine "Ne yorulması torunların seninle oynamaya bayılıyor öyle bir şansın yok gülüm" sözleriyle karşılık verdi.

Yeşilçam'ın hayatını kaybeden efsane isminin eşinden görenleri kahreden paylaşım - Resim : 5