Aydan Şener ameliyata alınmıştı. Yeni haber geldi

Yeşilçam'ın ünlü isimleri arasında yer alan usta oyuncu bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyata alınmıştı. Ünlü oyuncudan yeni bir haber geldi.

Aydan Şener ameliyata alınmıştı. Yeni haber geldi

Yeşilçam'ın usta oyuncuları Nuri Alço, Kadir İnanır, Filiz Akın ve son olarak da İzzet Günay'ın peş peşe rahatsızlanması, sinemaseverlerde de büyük bir üzüntüye neden olmuştu. 

Bu oyunculardan art arda gelen iyi haberlerin ardından Yeşilçam'ın ünlü ismi Aydan Şener'den de korkutan bir haber gelmişti. 

1986'da yayınlanan Çalıkuşu projesinde üstlendiği 'Öğretmen Feride' karakteriyle yıldızı parlayan Aydan Şener böbrek taşı rahatsızlığı geçirmişti. Şener, geçirdiği bu rahatsızlığın ardından apar topar ameliyata alınmıştı. 

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, Maslak'taki özel bir hastanede operasyon geçiren Aydan Şener'in üç günlük tedavi sonrası taburcu edildiği bilgisi kaydedildi.

SON HABER GELDİ 

Gelen son habere göre Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Aydan Şener tamamen sağlığına kavuştu. Şener son olarak da Instagram hesabından şu paylaşımda bulundu: 

"Yapabileceklerinin sınırını asla tahmin bile edemeyeceğiniz kötü ruhlu,sevgisiz,negatif,zalim,kindar,hain insanlardan uzak,kalbi temiz,iyi yürekli,vicdanlı,adaletli,dedikodu ve fesatlıktan hazetmeyen,hoşgörülü,vefalı,güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmayacak,hakkaniyetli, sevgi dolu,pozitif insanlarla karşılaşacağınız şahane günler dilerim hepinize.." 

Aydan Şener ameliyata alınmıştı. Yeni haber geldi - Resim : 1