Yılanlar bir evi işgal etti... Evin her tarafından yılanlar fışkırdı, ev sahipleri ne yapacağını bilemedi

ABD’nin Colorado eyaleti Centennial'da yer alan bir evi yılanlar bastı. Köpeği sayesinde garajının duvarındaki yılanları fark eden kadın ne yapacağını şaşırdı. Endişeye kapılan ev sahibi durumu çözmesi için yılan avcılarına haber verdi. Eve gelen uzman yılanların boyutlarının büyük olduğunu belirterek en az iki yıldır burada yaşadıklarını ifade etti.

Yılanlar bir evi işgal etti... Evin her tarafından yılanlar fışkırdı, ev sahipleri ne yapacağını bilemedi

Colorado’da yer alan Centennial'da  yaşayan  Amber Hall, evinde adeta dehşeti yaşadı. Garajın içerisinde eşyalarını toparlayan kadın köpeği sayesinde evinde yaşayan yılanları fark etti.
Hall "Yüklerini boşaltmaya çalışıyordum ve köpeğim çömeldi ve gerçekten yavaş yavaş buraya doğru yürümeye başladı. Neye baktığını görmek için yanına geldim, örümcek falan olduğunu düşündüm ve tam burada iki küçük delik vardı ve duvarda yılanların kaydığını gördüm ve paniğe kapıldım” ifadelerini kullandı.

Yılanlar bir evi işgal etti... Evin her tarafından yılanlar fışkırdı, ev sahipleri ne yapacağını bilemedi - Resim : 1

EN AZ 2 YILDIR YAŞIYORLAR

Ev sahibi kadın yılanların hepsinin çok büyük olduğunu ifade ederek yılan uzmanı çağırdı. Eve gelen uzman bütün yılanları çıkarttı. Yılanların hiçbirinin öldürülmediğini söyledi. Ancak yılan bakıcısı, yılanların bazılarının boyutlarına göre en az iki yıldır orada yaşadıklarına inandığını söyledi.

Yılanlar bir evi işgal etti... Evin her tarafından yılanlar fışkırdı, ev sahipleri ne yapacağını bilemedi - Resim : 2

 
KORKUDAN RAHAT OLAMIYOR

Dehşete kapılan Hall evinde rahat edemediğini ifade ederek “Şok edici derecede büyük. Tüm araştırmalardan sonra, herkes onların bir tür jartiyer yılanı olduğunu söylüyor. Ama aynı zamanda kimsenin jartiyer yılanını bu kadar büyük görmediğini de belirtiyorlar. Eşyalarımı açamıyorum çünkü kesinlikle kutuların içinde veya altında yılanlar olmasından korkuyorum. ... Sanki yatağa giriyorsun ve çarşaf ayağına falan sürtünüyorsa hemen yorganı yırtıyorsun ya da içinde hiçbir şey olmadığından emin olmak için yataktan fırlıyorsun.”