Yoğun sis bu kez can aldı! Zonguldak'ta korkunç kaza

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis bu kez can aldı. Bölgede etkili olan ve görüş mesafesini olumsuz yönde etkileyen yoğun sis Çaycuma ilçesinde korkunç bir kazaya neden oldu. Yaşanan kaza sonrasında 1 kişi yaşamını kaybederken bir kişi ise ağır yaralandı.

Yoğun sis bu kez can aldı! Zonguldak'ta korkunç kaza

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sabah erken saatlerde etkili olan yoğun sis felakete neden oldu. Görüş mesafesinin minimuma indiği ilçede direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü feci bir kaza yaptı. Yaşanan kaza sonrasında bir kişi yanarak can verirken bir kişi ise ağır yaralandı. 

İKİ OTOMOBİL BİRBİRİNE GİRDİ

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah 07.25 sıralarında ilçenin Zonguldak-Ankara kara yolunun Kayıkçılar mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, Çaycuma'dan Zonguldak yönüne seyir halinde giden Musa Şen idaresindeki  otomobil ise yine aynı yönde seyreden Ramazan Göçen idaresindeki iki otomobil sis nedeniyle zincirleme kaza yaptı.

Her iki araç yaşanan kaza sonucunda yanmaya başladı. Olay yerine 112 Acil Sağlık, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile jandarma ve Bölge Trafik ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil yanmaya başlayınca itfaiye ekipleri tarafından söndürme çalışması başlatıldı. Kısa sürede yanan araçlar kontrol altına alınarak söndürüldü.
Meydana gelen kaza sonucu yaralanan Ramazan Göçen, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer araçta kalan Musa Şen ise araç içinde yanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırılacağı öğrenildi.

 

Yoğun sis bu kez can aldı! Zonguldak'ta korkunç kaza - Resim : 1