YÖK Başkanı, YKS sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 2024-YKS sonuçlarının açıklanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. YÖK Başkanı: "Tercih sürecinde, yapay zeka başta olmak üzere bu yıl ilk defa öğrenci alacak lisans ve ön lisans programlarını dikkatle incelemeniz sizler için faydalı olacaktır." ifadelerini kullandı.

YÖK Başkanı, YKS sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 2024-YKS sonuçlarının açıklanmasına ilişkin, “Tercih sürecinde, yapay zeka başta olmak üzere bu yıl ilk defa öğrenci alacak lisans ve ön lisans programlarını dikkatle incelemeniz sizler için faydalı olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Özvar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2024-YKS sonuçlarının herkes için hayırlı olmasını dileyerek tercih dönemiyle birlikte yeni bir heyecan başladığını bildirdi. YÖK Başkanı Özvar, adayların tercih yaparken ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre en uygun programlara yönelmesi tavsiyesinde bulunarak, “Tercih sürecinde, yapay zeka başta olmak üzere bu yıl ilk defa öğrenci alacak lisans ve ön lisans programlarını dikkatle incelemeniz sizler için faydalı olacaktır. Sağlıklı bir tercih dönemi geçirmeniz adına ilerleyen günlerde Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılacak bütün açıklama ve duyuruları dikkatle takip etmeniz çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

Sınavda istediği neticeyi alamayan adayların da morallerini bozmadan ileriye bakmaya devam etmesi gerektiği tavsiyesinde bulunan Özvar, “Sınav her şey demek değildir, lütfen bunu unutmayın. Önünüzde parlak bir geleceğin ve başaracağınız çok şeyin olduğuna inanıyorum. Başarı için yılmadan çalışmaya devam edin” diye konuştu.