"Yunus Akgün'den sonra onu kazanacağım" demişti! Okan Buruk'tan şaşırtan karar

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Zaha ve Tete'nin takımdan ayrılmasının ardından kanat rotasyonu da daraldı. Okan Buruk, Yunus Akgün'ün performansından memnun ancak arkasındaki oyuncuları da sağlam tutmak istiyor. Fakat deneyimli teknik adamın, Antalyaspor maçı öncesi verdiği karar herkesi şaşırttı.

"Yunus Akgün'den sonra onu kazanacağım" demişti! Okan Buruk'tan şaşırtan karar

Süper Lig'in namağlup lideri Galatasaray, Antalyaspor deplasmanına çıkacak... Sarı kırmızılılarda kritik maç  öncesinde açıklanan kadro da taraftarlarda şaşkınlığa neden oldu. 

Elias Jelert, Kerem Demirbay ve Yusuf Demir; Galatasaray'ın Antalyaspor maçı kadrosuna alınmadı.

YUNUS AKGÜN'ÜN YERİNE HAZIRLAYACAKTI

Deneyimli teknik direktör Okan Buruk geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama Yunus Akgün'ün üst üste maç almasının yorgunluk oluşturacağını ve onun yerine Yusuf Demir'i hazırlamayı düşündüğünü söylemişti. 

"Yunus Akgün'den sonra onu kazanacağım" demişti! Okan Buruk'tan şaşırtan karar - Resim : 1

KADROYA ALMAMASI ŞAŞKINLIK YARATTI

Ancak söz konusu açıklamayı yapan Okan Buruk'un Yusuf Demir'i kadro dışında bırakması da taraftarlarda şaşkınlığa neden oldu. Taraftarlar, Buruk'un neden kendisiyle çeliştiğini sorguladı. 

JELERT DE KADRODA YOK 

Taraftarlar ayrıca Elias Jelert'in kadroya alınmamasını da ilginç karşıladı... Sarı kırmızılı futbolseverler, Jelert'ten umutlu olduklarını ifade ediyor.