Zehir tacirlerine 45 ilde dev operasyon: 320 kişi yakalandı

Zehir tacirleri ve sokak satıcıları narkoçelik operasyonlarından kaçamadı. Ekipler, 45 ilde dev bir operasyonun düğmesine bastı. 538 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi, 320 kişi de kıskıvrak yakalandı.

Zehir tacirlerine 45 ilde dev operasyon: 320 kişi yakalandı

Onlar sokakları zehirlerken ekipler de peşlerindeydi. Zehir tacirleri narkoçelik operasyonundan kaçamadı. 765 ekip ve bin 910 personel 45 ilde harekete geçti. Adreslere tek tek baskın düzenlendi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Diyarbakır olmak üzere tam 45 ilde düğmeye basıldı.

Operasyona 9 hava aracı ve 26 narkotik köpeği de destek verdi. Adreslerde yapılan aramalarda yok yoktu. Ekipler, uyuşturucu maddeleri zehir tacirlerinin zulalarından işte böyle çıkardı.

Operasyonlarda 538 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 adet kök kenevir, 188 bin adet de uyuşturucu hap ele geçirildi. 320 zehir taciri ve sokak satıcısı dev operasyonda yakayı ele vermiş oldu.

Operasyonun ayrıntılarını her zaman olduğu gibi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Zehir tacirlerine yönelik operasyonların devam edeceğini vurguladı, kararlılık mesajı verdi.