Zehra Güneş'in kankası! Ünlü voleybolcu Melissa Vargas kendisine imaj yaptı, yeni halini görenler şaştı kaldı

Filenin Sultanları'nın yıldız voleybolcusu Melissa Vargas imaj değiştirdi. Saçlarını Kanarya sarısı'na boyatan ve o anları sosyal medyasından paylaşan 24 yaşındaki Vargas'ın radikal kararı büyük yankı uyandırdı. Paris Olimpiyat Oyunları'na yeni imajıyla çıkacak olan Vargas, Zehra Güneş ile olan dostluğuyla da dikkat çekiyor.

Zehra Güneş'in kankası! Ünlü voleybolcu Melissa Vargas kendisine imaj yaptı, yeni halini görenler şaştı kaldı

26 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan 33’üncü Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılacak olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın hazırlık süreci devam ediyor.

DİKKAT ÇEKEN BİR DEĞİŞİKLİĞE İMZA ATTI

Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi'nin başarılı takımı Filenin Sultanları'nın Kübalı smaçörü Melissa Vargas, Tokyo Olimpiyatları öncesinde dikkat çeken bir değişikliğe imza attı. 24 yaşındaki başarılı voleybolcu Vargas, sık sık tarz değişikliğiyle de gündeme gelerek adından söz ettiriyor. 

Zehra Güneş'in kankası! Ünlü voleybolcu Melissa Vargas kendisine imaj yaptı, yeni halini görenler şaştı kaldı - Resim : 1

YENİ İMAJINI PAYLAŞTI

Kısa saçlarıyla her zaman kendine özgü bir tarzı olan sporcu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile yeni imajını sevenleriyle paylaştı. 

Zehra Güneş'in kankası! Ünlü voleybolcu Melissa Vargas kendisine imaj yaptı, yeni halini görenler şaştı kaldı - Resim : 2

PARİS OLİMPİYAT OYUNLARI'NA YENİ İMAJIYLA ÇIKACAK

Saçlarında yaptığı değişikliklerle ilgi çeken Melissa Vargas, Paris Olimpiyat Oyunları'na yeni imajıyla çıkacak. Ünlü voleybolcu, saçlarını canlı sarı bir renge boyayarak sıradışı ve göz alıcı bir görünüm elde etti. 

SAÇLARINI KANARYA SARISI YAPTI

Vargas'ın yeni imajı sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.Saçlarını Kanarya sarısı yapan Vargas'ın bu hali kısa sürede büyük ilgi gördü.

Zehra Güneş'in kankası! Ünlü voleybolcu Melissa Vargas kendisine imaj yaptı, yeni halini görenler şaştı kaldı - Resim : 3